Viktig info fra Dyreatferdssenteret

Info til våre kunder angående tilbud mht corona viruset

Etter Helsedirektoratets anbefalinger så har vi full stopp for alle fysiske møter mellom kunder og våre ansatte. Dette gjelder både kurs, konsultasjoner og foredrag.

Atferdsproblemer blir ikke borte bare fordi det er en pandemi. Vi fortsetter å tilby atferdstimer og kursopplegg, men tilbyr dette nå per telefon og/eller over facebook/zoom.

Er du i tvil om vi kan hjelpe med dine problemer uten et fysisk møte? Ta en gratis telefon eller mail til oss så kan vi forklare hva vi kan gjøre eksternt over disse hjelpemidlene.

Hvis det er fare for dyrets liv eller alvorlig fare for helse og velferd, så ta kontakt. Vi har mulighet for atferdstimer på dyreklinikk, men disse forbeholdes absolutt nødssituasjoner.

I disse tider da mange er hjemme så er det en god mulighet til å ta tak i problemer du opplever med dyret ditt, mye av grunnarbeidet kan gjøres fra hjemmet ditt og med ekstern hjelp.

Se her for atferdstimer: https://www.deltager.no/atferdstime og
mentor/personlig trener: https://www.deltager.no/personlig_trener_mentor_ordning_160…

Dugnad og hjelp
Dette er tøffe tider for mange, ønsker du å hjelpe noen som har dårlig råd og trenger hjelp til dyret sitt, så kan du vippse et selvbestemt beløp til: Dyreatferd Donasjon #532222

Ved å hjelpe andre hjelper du også oss som liten bedrift da dette er penger som går til lønn til oss når kunder med lite midler trenger hjelp.
Ved å bestille kurs, foredrag, konsultasjoner eller gavekort fra oss nå, så hjelper du oss å overleve denne krisen, og gjør at vi kan fortsette å tilby tjenestene våre i fremtiden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *