Velkommen til våre nye lokaler i Bygdøy Alle 8b, Frogner, Oslo – GoodDog Care

Kom og besøk våre nye lokaler i Bygdøy allé 8b, Oslo

NYHET

Norges to eneste sertifiserte atferdskonsulenter samlet under samme tak.

GoodDogCare er et samarbeid og kontorfellesskap for flere aktører som tilbyr tjenester for hund. Fellesskapet holder til i Bygdøy Allè 8B sammen med GoodDog Frogner. Her tilbys blant annet atferdskonsultasjoner, privattimer, kiropraktikk, massasje, fysioterapi og rehabilitering, håndteringstrening og en lang rekke kurs.

Hos oss møter du Dyreatferdssenteret, Hund i Fokus, Veterinær kiropraktor Renate Nydal, Raptus Hund, Dyrekiropraktor Hanne Elisabeth Kasin og GoodDog Frogner. Samtlige aktører jobber med positive metoder, og flere av aktørene er Fear Free sertifisert, eller i gang med sertifiseringen.

Tilbudet til Dyreatferdssenteret blir atferdskonsultasjoner, privattimer, husbandry og fearfree håndteringstrening. Samt noen seminar/foredrag i året. I utgangspunktet jobber jeg hver torsdag, så får vi se om det utvides etter hvert.

Senteret åpner nå i juli. Kontakt de ulike aktørene for informasjon om ledige timer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2 hendelser på “Velkommen til våre nye lokaler i Bygdøy Alle 8b, Frogner, Oslo – GoodDog Care”

  1. Jeg ser at Dere reklamamerer med at Dere er de to «eneste sertifiserte adferdkonsulenter» Under samme tak, De er Sertifisert under Fear Fred som for det første er en amerikansk forening som ikke har noe feste i Norge og Om Dere har Tenkt til å bruke navnet Dere videre tror jeg Dere skal lese Dere litt opp på hva Dere har skrevet under på. Det kan bli dyrt… Lykke til 🤘

    1. Hei

      Takk for at du gjør oss oppmerksom på at ordlyden er upresis. Meldingen din er sendt videre til den personen som er ansvarlig for denne annonsen.

      Mvh Anne Kristin Mellgren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *