Dyreatferdssenteret

Dyreatferdssenteret tilbyr atferdskonsultasjoner for hund, katt og fugl på klinikk og hjemmebesøk, ulike kurs for hund, foredrag og veterinærbesøk hjemme. Kurs som tilbys er bl.a. valp, unghund, hverdagslydighet, kreativ lydighet, nosework, passeringskurs, kurs for reaktive hunder, separasjonsangst, bruks og rallylydighet.

Dyreatferdssenteret ble startet sommeren 2018, og drives av veterinær og atferdskonsulent Gry Eskeland, etolog og atferdskonsulent Anna Bjurgård Compton, hundefrisør/rehab. terapeut og instruktør Carola Brusevold, og instruktør Anne Kristin Mellgren.

Hver for oss har vi holdt kurs og drevet med hund i flere år og har samarbeidet siden 2012, men i fjor bestemte vi oss for å slå oss sammen og starte Dyreatferdssenteret.

Vi kan kontaktes på mail post@dyreatferd.no eller tlf. 93993778

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2 hendelser på “Dyreatferdssenteret”

  1. Tone Elise Myrtvedt

    Ser at det er mye beregnet for hund, men har dere tilbud til katt i Bergen eller noen dere kan anbefale? Vi fant katten da den var i underkant av ett år og har etterhvert sett og forstått at katten har erfaringer den ikke burde hatt og ønsker å finne ut hva jeg/ vi kan gjøre for at katten skal ha det best mulig. Har prøvd å finne adferdsterapeut for katt, men uten hell . Dette er jeg nok ikke alene om så det ville være fint om dere kunne si noe om hvilke muligheter som finnes. Jeg bor i Bergen og håper det finnes god hjelp her. På forhånd takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *