Oslo/akershus

Vår avdeling i Oslo/Akershus er i etablering, og vi tilbyr derfor kurs hos andre vi leier hos. Vi tilbyr her både inne og utendørs kurs. Se mer detaljer i kursoversikten.

I dag har vi tilbud ved GoodDog Care i Bygdøy alle 8b, Dogtails på Fornebu og utendørs på Hauger Skole i Asker.

NYHET
Fra og med neste uke blir vi å finne i nye lokaler på Frogner. GoodDog Care er et coworking samarbeid og kontorfellesskap for flere aktører som tilbyr tjenester for hund. Fellesskapet holder til i Bygdøy Allè 8B sammen med GoodDog Frogner. Her tilbys blant annet atferdskonsultasjoner, privattimer, kiropraktikk, massasje, fysioterapi og rehabilitering, håndteringstrening og en lang rekke kurs.

Hos oss møter du Dyreatferdssenteret, Hund i Fokus, Veterinær kiropraktor Renate Nydal, Raptus Hund, Dyrekiropraktor Hanne Elisabeth Kasin og GoodDog Frogner.

Samtlige aktører jobber med positive metoder, og flere av aktørene er Fear Free sertifisert, eller i gang med sertifiseringen. Tilbudet til Dyreatferdssenteret blir atferdskonsultasjoner, privattimer, husbandry og fearfree håndteringstrening. Samt noen seminar/foredrag i året. I utgangspunktet jobber Anna hver torsdag og Gry etter behov, så får vi se om det utvides etter hvert.

Senteret åpner nå i juli. Kontakt de ulike aktørene for informasjon om ledige timer.