Instruktør

Instruktør innen hverdagslydighet, kantarellsøk, blodspor, personspor og bronsemerke lydighet.

Kjersti har instruktørutdannelser fra bl.a. Canis og Catch, Lundqvist hundeskole, Karen Pryor og Ken Ramirez for å nevne noen.

Kjersti er kjent som ei som vet hvordan trene hund, men også hvorfor velge hvilke treningsteknikker, da hun er godt skolert og har lang erfaring med mange raser. Kunder sier at de opplever å få lov til å være med å velge og ingen ting blir tredd over hodene på dem. Gjennom åpenhet og lidenskapelig interesse i å lære mer, skaper hun utvikling, trygghet og glede i læringen. 

Hun har en varm og inkluderende personlighet og bidrar til at det blir trygt og godt å lære av henne. Både barn og voksne trives med Kjersti som sin instruktør der hun viser å tilpasse læringen til den enkelte, og det ser jammen ut som hundene liker henne også når hun rolig og varsomt forholder seg til de rundt seg. 

Den første hunden Kjersti eide alene var en utfordring og krevde at hun tok til seg mye læring på kort tid, noe hun brettet opp armene og gjorde. Hun har derfor sterk empati med de som sliter med å nå frem med læring til sine hunder. Gjennom mange faglig sterke aktører har hun lære mye om hvordan trene hunder og leve med de samtidig, og har delt eieres utfordringer med å ta hundene deres inn i eget hjem. 

Kjersti har eid rasene: Rottweiler tisper og hannhund, samt Picardy Spaniel tispe.

Kjersti har på langtidsopphold hatt rasene: Amerikansk bulldog, Schæfer, Dobermann, Rottweiler, Engelsk setter, Bichon frise, Tysk jaktterrier, Berner sennen, Soft-coated wheaten terrier, Labrador, Engelsk bulldog, Chihuahua, Presa canario, Cane Corso, Lakeland terrier, Cocker spaniel, Risenschanuser, Border collie, Husky, Alaskan malamute, 

Kjersti er bosatt på Skedsmokorset.