Telefon: 97 579 379

 Klikkerinstruktør, Noseworkinstruktør, Treningsveileder i NRH

Med mye fagkunnskap og erfaring på tvers av raser har Anna et skarpt blikk for detaljer. Hun sørger alltid for grundige utredninger, aktiv lytting og presis feedback. En bachelorgrad i pedagogikk gjør Anna ekstra godt kvalifisert til å gi både eiere og hunder den opplæringen de trenger. Anna er en varm og dyktig motivator som gjør sitt ytterste for at både tobeinte og firbeinte skal føle mestring og møte motstand, uavhengig av erfaring og kunnskapsnivå.

Dypt dedikert til livslang læring holder Anna seg alltid faglig oppdatert og aktiv. På fritiden er hun utrettelig engasjert i opplæring og trening av redningshunder. Hun har spesialkompetanse som klikkerinstruktør med lang erfaring i bruk av positive treningsmetoder blant annet innen K9 nosework og spesialsøk. Hun har også jobbet med dyreassistert terapi og utdanning av diabeteshunder.

Annas smittende og entusiastiske evne til å lære bort gjør henne til en svært ettertraktet fagperson og foreleser blant annet på NMBUs utdanning for atferdskonsulenter. Med sin varme flokkdyrmentalitet og sin urokkelige tro på samarbeidet som grunnpilaren i relasjonen både mellom menneske og dyr, og mellom mennesker, har Anna gjennom Dyreatferdssenteret endelig funnet det fagmiljøet og samholdet hun alltid har ønsket seg.

Anna har erfaring med følgende raser: Rottweiler, golden, toller og chodzky pes.

Anna er bosatt i Hyggen.