Home Kurs Valpekurs, Moss – Innendørs

Valpekurs, Moss – Innendørs

Dyreatferdssenteret tilbyr kurs for deg som har fått valp!

På Dyreatferdssenteret bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. Vi legger stor vekt på å utvikle et godt samarbeid mellom deg og valpen. Kurset gir en god innføring i grunnleggende øvelser som det forventes at hunden skal kunne mestre som voksen. Dette vil kunne gi deg og valpen gjensidig glede i mange år fremover.

Vi starter innendørs med litt teori før vi går i gang med den praktiske treningen, som i hovedsak vil foregå utendørs om været tillater det. Under teoridelen kan valpen være med deg inn i kursrommet. Denne dele av kurset anser vi som en viktig del av den sosiale treningen, der valpene blir vant med å kunne slappe av uten at de «må engasjere seg». Ta gjerne med et teppe som valpen kan ligge på og noe å tygge på, slik at den har noe å gjøre mens vi snakker.

Kurskveldene varer inntil 90 min, inkl. små pauser for best mulig læring. Praksis og teori flettes sammen slik at både valp og eier får tid til å tilegne seg det vi gjennomgår av teori og praktiske oppgaver. I tillegg får dere hjemmelekser å trene på, som følges opp neste kurskveld. Vår erfaring er at jevnlig trening mellom kurskveldene vil bidra til at dere får best mulig utbytte av kurset.

Kurset er åpent for valper fra 10 uker og oppover og vi forsøker å tilpasse innhold og vanskelighetsgrad til den enkeltes ferdigheter og nivå.

Kurset går over 6 kvelder, med oppstart tirsdag 1/2-22 kl. 18:00.

Sted: Dyreatferdssenteret avdeling Moss/Jeløy, Nesveien 320, 1514 Moss
Dato: Oppstart tirsdag 1.februar 2022 og videre kurskvelder er 8.2, 15.2, 22.2, 1.3 og 8.3.
Tidspunkt: Kl. 18:00 til ca. 19:15.
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen
Pris: Kr 2400,-

Påmelding her: https://forms.office.com/r/eQL1qfHxrv

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

Kurset vil tilpasses de gjeldende anbefalte smitteverntiltakene.

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *