avdelinger

OSLO/AKERSHUS
Vår avdeling i Oslo/Akershus er i etablering, og vi tilbyr derfor kurs hos andre vi leier hos. Vi tilbyr her både inne og utendørs kurs. Se mer detaljer i kursoversikten.

I dag har vi tilbud ved GoodDog Care i Bygdøy alle 8b, Dogtails på Fornebu og utendørs på Hauger Skole i Asker.

NYHET
Fra og med neste uke blir vi å finne i nye lokaler på Frogner. GoodDog Care er et coworking samarbeid og kontorfellesskap for flere aktører som tilbyr tjenester for hund. Fellesskapet holder til i Bygdøy Allè 8B sammen med GoodDog Frogner. Her tilbys blant annet atferdskonsultasjoner, privattimer, kiropraktikk, massasje, fysioterapi og rehabilitering, håndteringstrening og en lang rekke kurs.

Hos oss møter du Dyreatferdssenteret, Hund i Fokus, Veterinær kiropraktor Renate Nydal, Raptus Hund, Dyrekiropraktor Hanne Elisabeth Kasin og GoodDog Frogner.

Samtlige aktører jobber med positive metoder, og flere av aktørene er Fear Free sertifisert, eller i gang med sertifiseringen. Tilbudet til Dyreatferdssenteret blir atferdskonsultasjoner, privattimer, husbandry og fearfree håndteringstrening. Samt noen seminar/foredrag i året. I utgangspunktet jobber Anna hver torsdag og Gry etter behov, så får vi se om det utvides etter hvert.

Senteret åpner nå i juli. Kontakt de ulike aktørene for informasjon om ledige timer.

RÅDE
Vår avdeling i Råde er godt etablert i Slangsvollveien 52, med innendørs og utendørs innegjerdet tilbud for hundetrening. Vi har også noen atferdstimer her, spesielt når vi trenger et inngjerdet sted. Følg linken for Atferd dersom hunden din har atferdsproblemer, og les mer her om du er usikker på om du trenger privattime eller atferdstime.