Britt Janne Karlsen

Atferdskonsulenter

Mail: brittjanne@dyreatferd.no

BERGEN

Tilbyr atferdstimer for hund og katt, og privattimer i lydighet for hund, på sitt kontor og som hjemmebesøk.

Ønsker du å bestille en atferdstime/komme i kontakt med Britt Janne send en mail til brittjanne@dyreatferd.no

Trening av dyr og dyrevelferd har alltid interessert meg, og mine første treningsøkter startet med bestefar sine katter da jeg var ca. 9 år.

Jeg har amarbeidet med Fjellanger hundesenter siden 2002, og det var også ved Fjellanger jeg tok instruktørutdannelse på hund. Jeg hadde valpe- og unghundkurs der gjennom flere år. Jeg har hvert år seminar om atferdsproblemer som tema i Fjellanger hundesenter sin årlige fagutdanning.

Når det gjelder hundeaktiviteter har jeg med egne hunder snust litt på lydighet, freestyle, rallylydighet, utstilling og agility.

Siden 2008 har jeg hatt treningstimer, veiledning og atferdstimer. Formidling og veiledning som er rettet mot dyrevelferd, trening og dyr er områder som engasjerer meg stort. En spennende periode i mitt liv var da jeg jobbet i tollvesenet og trente og hadde narkotikahund som nærmeste kollega. I 2008 ble jeg ansatt i akvariet i Berge for å trene seler. Her jobbet jeg i 5 år bl.a. med miljøberikelse og trening av flere ulike arter, som sel, sjøløve, arapapegøye, pingvin, silkeape og skjeggagam.

I 2011 og videre år tok jeg serien for atferdskonsulenter ved NMBU, og jeg har fått inspirasjon fra mange ulike seminar med fokus på dyr og trening. Forebygging som tema har vært vesentlig for meg, fra jeg tok forebyggende miljøabeid for barn og unge ved distriktshøyskolen i Sogndal i 1986.

Jeg har også fagene kommunikasjon og formidling fra bl.a. Universitetet i Berge og pedagogikk fra Høgskolen på Vestlandet. I 2013 startet jeg å jobbe som lærer ved Stend VGS i hundefag.

Jeg er veldig takknemlig og happy for å være i Dyreatferdssenter teamet!

 

Britt Janne Karlsen er bosatt i Øygarden kommune, utenfor Bergen.

 

Ønsker du å bestille en atferdstime/komme i kontakt med Britt Janne send en mail til brittjanne@dyreatferd.no

 

 Priser Atferdstime

Første atferdstime omfatter et spørreskjema som fylles ut og returneres før timen slik at atferdskonsulenten får forberedt seg, selve atferdstimen som varer i 60-90min., og etter timen får du evt. treningsplan.

På kontor/klinikk: Kr. 1950,-
Oppfølgingstime atferd på kontor/klinikk kr. 900,-

Som hjemmebesøk kr. 2250,- + kjøring og km.
Oppfølgingstime atferd hjemme kr. 1200,- inkl. kjøring.

Ønskes en utfyllende rapport etter timen koster dette kr. 500,-


Priser privattime dressur/lydighetstrening

Dette er rene dressur/lydighetstreningstimer. På disse timene kan du få hjelp å f.eks. trene valpen, unghunden eller din voksne hund til å sitte, ligge, gå pent i bånd eller komme på innkalling.

På kontor/Klinikk kr. 900,-
Som hjemmebesøk kr. 1200,- inkl. kjøring.