Anna Bjurgård Compton​

Atferdskonsulenter

Telefon: 97 579 379
Mail: anna@dyreatferd.no

Tilbyr atferdstimer som hjemmebesøk på Østlandsområdet og på klinikk følgende steder: DogTales hundesenter (Lysaker), Kolbotn dyreklinikk (Sofiemyr) og Råde hund (Råde)

Anna er masterutdannet etolog som under utdanningen forsket på atferd hos hunder, og utdannet atferdskonsulent ved NMBU. Sertifisert som atferdskonsulent i 2018 fra NAS er hun formelt kvalifisert til å utrede og behandle atferdsproblemer hos dyr, samt veilede eiere i behandling og trening. Sertifiseringen innen atferdskonsultasjon fra NAS bygger på internasjonale standarder, og det er til nå få som har lykkes å oppnå denne høythengende kvalifikasjonen i Norge.

Med mye fagkunnskap og erfaring på tvers av raser har Anna et skarpt blikk for detaljer. Hun sørger alltid for grundige utredninger, aktiv lytting og presis feedback. En bachelorgrad i pedagogikk gjør Anna ekstra godt kvalifisert til å gi både eiere og hunder den opplæringen de trenger. Anna er en varm og dyktig motivator som gjør sitt ytterste for at både tobeinte og firbeinte skal føle mestring og møte motstand, uavhengig av erfaring og kunnskapsnivå. Dypt dedikert til livslang læring holder Anna seg alltid faglig oppdatert og aktiv.

Annas smittende og entusiastiske evne til å lære bort gjør henne til en svært ettertraktet fagperson og foreleser blant annet på NMBUs utdanning for atferdskonsulenter. Med sin varme flokkdyrmentalitet og sin urokkelige tro på samarbeidet som grunnpilaren i relasjonen både mellom menneske og dyr, og mellom mennesker, har Anna gjennom Dyreatferdssenteret endelig funnet det fagmiljøet og samholdet hun alltid har ønsket seg.

Anna er bosatt i Hyggen.

«Properly trained, a man can be a dog’s best friend» ~ Corey Ford