Kurs for hunder med separasjonsangst

20180227_163748

Har hunden din separasjonsangst? Har du en hund som blir stresset, engstelig eller redd når den må være alene? Bjeffer og piper den eller ødelegger den ting inne når du er ute?

Dyreatferdssenteret tilbyr kurs for hunder med separasjonsangst. På kurset jobber vi med oppdaterte og positive teknikker for å trygge hunden i situasjoner når den må være alene.

Det er dessverre slik at flere hunder sliter med å være alene, og for eiere er dette en slitsom og vanskelig utfordring å jobbe med på egenhånd. Noen hunder utvikler separasjonsangst når eier forlater dem, og utviser atferd som tyder på at de er veldig stresset og urolige når de er alene. De ødelegger ting hjemme, bjeffer, peser og er helt utslitte når eier endelig kommer hjem. Det fins heldigvis måter og legge opp treningen på, slik at hunden endrer følelser og assosiasjon rundt det å være alene.

For første gang kan vi tilby et helgekurs der vi jobber med teknikker som vil gjøre hunden din tryggere på å være alene hjemme eller i bilen. Hunden blir ikke kvitt utrygghet ved å være alene i løpet av en helg, men du får en fin start på treningen og mange verktøy som kan brukes i treningen du fortsetter med hjemme.

Datoer: Lørdag 23. nov. ’19 og søndag 24. november ’19
Tidspunkt: Kl. 11:00 – 15:00 begge dager
Sted: DogTales hundebarnehage, Rolfsbuktveien 17, 1364 Fornebu
Instruktører: Anna Bjurgård Compton, Gry Eskeland og Anne Kristin Mellgren
Pris: Kr. 2500,-

Påmelding sendes på mail til post@dyreatferd.no

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *