Anne Kristin Mellgren

Tjenester som tilbys er bl.a.: Vaksinering, helsesjekk av kattunge- og valpekull, avlivning

Ann Kristin Mellgren

Hundeinstruktør, klikkertrener, under utdanning til atferdskonsulent og klikkerinstruktør.

Biografi

Bor i Asker

Jeg er utdannet fysioterapeut for mennesker, er vokst opp med hund, og kjøpte min første egne hund i ’94. Siden da har jeg drevet aktivt med hund. Tidligere drev jeg også med hest, og andre dyr jeg har hatt er katter, marsvin, hamstre, kaniner og gullfisk.

Jeg er utdannet Canis Klikkertrener trinn 1 og 2, Rallylydighets instruktør og NKK trinn 1 instruktør. Jeg gjennomfører for tiden NMBU’s Utdanningsserie til Atferdsterapeut på Hund, Hest og Katt – og gjennomfører nå Canis KlikkerInstruktør-utdanning. Jeg har også gått flere kurs innen LP, rally, jakt, rundering, smeller, spor og agility, og deltatt på flere seminarer om atferd og hund.

Jeg har tidligere hatt golden, langhåret schæfer, aussie og toller. Med tolleren, som jeg mistet i feb. 17, konkurrerte jeg i LP kl.3 og Rally elite, samt trente aktivt både retrieverjakt, smeller, rundering, blodspor og bruksspor.

Jeg har for tiden en ung tollerhann, Tabasco, og planen er å etter hvert begynne å konkurrere med han innen LP, rally, jakt og rundering. I tillegg trener vi sammen med NRH for å se om han kan bli utdannet og godkjent som redningshund, samt trener for å få han godkjent som Servicehund.

Telefon: 97 109 848
Mail: annekristin@dyreatferd.no